Taallessen voor bedrijven

Nederlands op de werkvloer:

Als uw werkgever u wil helpen met het verbeteren van de Nederlandse taal, hebben we een mooi aanbod van cursussen.

Voor bedrijven die hun werknemers graag een cursus willen aanbieden, kunnen we speciale op maat gemaakte cursussen ontwikkelen en aanbieden.

In elk geval hebben we een gesprek om te onderzoeken wat de wensen zijn. Daarna is er een intake en gebruiken we een paar testen. We maken een lesplan en overleggen dit. Na een akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Meestal voeren we deze opdrachten uit in onze leslocaties, maar indien gewenst kunnen we de cursus ook op uw locatie uitvoeren. Dit kan in groepen of in privéles.
We waren al eerder bij: Vitrite Middelburg, Damen Shipyards, Matchcare Middelburg, Mc Cain, EcoTank, Centrum voor tandheelkunde Vlissingen, maatschap voor maag-darm en leverartsen, etc

De contracten:

Omvatten het lesplan, lesafspraken, de werkafspraken en de evaluaties.

De facturering:

Bij de bedrijfscontracten spreken we het totaal aantal lessen af. Er komt een contract en een factuur voor de lessen in twee delen. Het eerste deel moet bij de start voldaan worden en betreft de helft van het aantal lessen en de materiaalkosten.  Het tweede deel wordt bij het begin van de tweede helft van de lessen betaald en hierbij worden dan de overige kosten in rekening gebracht.  We hanteren een betalingstermijn van 15 dagen.

Alles is te bespreken en te onderhandelen en over de lesprijs worden we het in onderhandeling wel eens.

We werken met privé-lessen en in groepen van maximaal 8 mensen.

Subsidiemogelijkheden:

Als werkgever kunt u subsidie aanvragen voor scholing die tot een betere taalvaardigheid van uw werknemers leidt. U dient deze aanvraag als werkgever zelf te doen.
U kunt de subsidie gebruiken voor een of meer opleidingstrajecten of cursussen. Op de website van “TEL MEE MET TAAL” vindt u hierover alle informatie.

Lees hier meer over het aanvragen van subsidies voor werkgevers.